Svěřte se odborníkům, ušetříte čas, své nervy a peníze (11. listopad 2015)

Chcete jednoduše financovat své bydlení nebo mít jistotu efektivního řešení pojistné události, či vás rozčiluje neustálé papírování? Pak se svěřte odborníkům a nechte procesy a administrativu vyřešit jim a ještě ušetříte peníze.


Financování bydlení – exkluzivní podmínky a efektivní vyřízení

Řešíte koupi, výstavbu nebo rekonstrukci svého bydlení a už máte z papírování panickou hrůzu, a to jste ještě nevyřídili hypotéku nebo úvěr ze stavebního spoření? Vaše obava je oprávněná, protože i banky nebo stavební spořitelny vyžadují ke schválení úvěru řadu dokumentů. Bohužel se liší samotným administrativním procesem a někdy vyžadují až nesmyslně mnoho dokumentů a prohlášení. Tuto činnost je lépe přenechat odborníkům, kteří procesy v těchto institucích znají, upozorní vás na různá úskalí a doporučí takovou finanční instituci, kde bude váš záměr co nejsnáze realizovatelný.

Příklad

Můžete si vybrat banku nebo stavební spořitelnu podle toho, jak je vám ona instituce příjemná, jaké vám nabídla podmínky úvěru, ale velmi těžko je dokážete porovnat s procesy v jiných finančních institucích, stejně jako nabízené podmínky úvěru. Ten, kdo to kdy zakusil, ví. Nejhorší je, když vám např. banka tvrdí, že to či ono je „zcela běžný postup“, přičemž vychází pouze z vlastní metodiky; jiné banky toto vůbec vyžadovat nemusí. Komplikace mohou být až takové, že nelze téměř úvěr čerpat (či dočerpat a uzavřít) a dlužník se pak dostává do velmi tíživé situace. Tyto případy se zejména týkají výstaveb a rekonstrukcí, které některé banky a stavební spořitelny umí profinancovat jen stěží.

Pomůžeme vám

Celý proces financování bydlení vyřídíme za vás, vybereme s vámi tu správnou instituci (banku nebo stavební spořitelnu) z dostupné nabídky na českém trhu, vyjednáme s ní ty nejlepší podmínky a budeme stát v celém procesu vyřizování na vaší straně. Jako TOP obchodníci a úvěroví specialisté získáme pro všechny naše klienty exkluzivní podmínky na trhu. Tato služba vás nic nebude stát, odměnu budeme požadovat po dané instituci. Bude-li třeba, poskytneme i právní zázemí.

Pojistná událost – rychle a správně

Pojištění si dnes můžete sjednat přes internet, ale pojistnou událost mnohdy už jen přes internet nevyřídíte. S firmami nabízejícími pojištění přes internet se doslova roztrhl pytel. Aby ne, představuje to pro pojišťovny výraznou úsporu v administrativních nákladech. Úspora však spočívá i v tom, že jste neměli možnost své pojištění konzultovat se zástupcem pojišťovny při vyhotovování nabídky, a tedy nemusí pojištění odpovídat pojistnému záměru, resp. vás krýt na to, co byste očekávali. Nebo jste snad studovali v pojistných podmínkách, zda jsou vámi požadovaná rizika kryta v celém rozsahu?

Příklad

Můžete být nemile překvapeni, že vám pojišťovna nechce plnit v případě vzniku pojistné události, protože jste nenaplnili pojistné podmínky. Bohužel, například pojištění skel u auta neznamená, že se mohou rozbít jakoukoli příčinou, jako např. rozbitím bočního skla uvolněním převážené věci v autě. Pak musíte studovat v pojistných podmínkách, zda událost spadá do rozsahu plnění. Nicméně i chybné nahlášení pojistné události může být příčinou neplnění, a to např. u pojištění odpovědnosti za škody a jiných.

Pomůžeme vám

V případě jakékoli pojistné události vám poradíme jak správně postupovat a pojistnou událost nahlásit. Prostudujeme za vás pojistné podmínky v rámci dané pojistné události, aby vše proběhlo hladce. V případě, že pojišťovna bude proces likvidace pojistné události zbytečně prodlužovat, budeme vás hájit a pojišťovnu kontrolovat při vyřizování likvidace.

Rychlé konzultace odkudkoli – ani vzdálenost či časová vytíženost nejsou překážkou

Můžete s námi využít konzultace přes zabezpečenou video konferenci systému moje.partners.cz, nebo Skype, Google+, Facebook či telefonicky nebo e-mailem, a to z pohodlí svého domova.

Papírování za vás – mějte čas sami na sebe

Žijeme v době přemíry dokumentů nejen papírových, ale i elektronických. Každý z nás má uzavřenu řadu finančních produktů, ale někdy je nadlidské síly je všechny setřídit a zbavit se těch nepotřebných.

Pomůžeme vám

Pokud už máte papírování dost, svěřte se profesionálům. Dokumenty vám vytřídíme a zaevidujeme právě ty aktuální. S námi budete mít své smlouvy dostupné i elektronicky, kdykoli je budete potřebovat. Zároveň vám k jakékoli smlouvě poskytneme aktuální informace a vysvětlení v případě konkrétního dotazu. Už na to nebudete sami a můžete se věnovat své rodině nebo věcem, které máte rádi, či vám vydělávají peníze.

Dlouhodobá péče – vy znáte nás a my vás

Snad každý z vás zná situaci, kdy se při jednáních na vaší domovské bance vystřídalo již několik bankéřů, někdy i se zhoršující se kvalitou služeb (díky neustálé fluktuaci zaměstnanců). S novým bankéřem si opět musíte utvářet vztah, znovu se ptá na to, co už bylo řečeno mnohokrát. Když pak jde do tuhého a vznikne konkrétní, vážný problém, tak se proti svému zaměstnavateli nepostaví, a v boji s institucí za svá práva zůstáváte osamoceni.

Pomůžeme vám

Budete mít svého poradce, na kterého se můžete obrátit i v čase, kdy už mají finanční instituce zavřeno. Bude znát vás, vaši finanční situaci, rodinu a řešit s vámi, jen to, co potřebujete. Nebudete na to sami a vždy se postaví za vás, pokud by se k vám jakákoli finanční instituce chovala nekorektně.

Vyberte si svého odborníka

Kontakty na poradce naleznete na www.davidkucera.cz/nas-tym.

Publikováno: 11.11.2015


Čtěte také:

Splatili hypotéku, zaplatili za…

AktuálněDavidMédia

David Kučera na iDnes komentuje, proč si majitelé rozdílně zastavených nemovitostí kvůli hypotéce za vklad do katastru nemovitostí při doplacení závazku připlatí.

Splatili hypotéku, zaplatili za výmaz z katastru

Čeká nás pokles nebo růst cen…

AktuálněDavidMédia

David Kučera komentuje v pořadu Sama doma, jak jsou na tom nyní ceny nemovitostí. Dodává, co je to úroková sazba a jaká je ta ideální. Upozorňuje však, že i nízké úrokové sazby nejsou pro…

Čeká nás pokles nebo růst cen nemovitostí?

Nárok pozůstalých - jak je to s…

AktuálněDavidFacebookMédia

David na iDnes komentuje, jak se nakládá s cennými věcmi po úmrtí v nemocnici. Upozorňuje, že hodnotné věci, jako šperky, jdou nejdříve do dědického řízení. Do vydání rozhodnutí dědického…

Nárok pozůstalých - jak je to s hodnotnými věcmi?