O webu (10. září 2010)

Vítejte na mém webu! Tento web byl spuštěn v úterý 7. 9. 2010 se začátkem vysílání třetí série pořadu Krotitelé dluhů České televize. Bude provázet čtenáře jeho jednotlivými díly, resp. Těmi, které mohu osobně okomentovat, tj. ve kterých jsem působil.


Cíl

Cílem webu je hovořit neskrytě o chybách, kterých se někteří z nás ve financích dopouštějí, a zároveň o řešení takových situací. Taktéž bude mapovat a komentovat důležité okamžiky na finančních trzích, zejména pak ty, které se většiny z nás dotýkají.

Témata

Témat o financích je celá řada, méně a více zajímavých, proto se budu snažit reagovat i na vaše podněty, a právě o nich psát, tak abych nezabředl do zbytečných teorií, které většinou zajímají pouze hrstku lidí.

Velký úkol

Je to pro mne velký úkol, udržovat tento web aktuální, neboť jsem na něj prozatím sám, a při všech pracovních aktivitách, které mám, to bude věru nelehké. Každopádně cítím, že webů o finančních poradcích a jejich službách je dost, ale většinou se tam dovíte pouze marketinkové údaje, méně pak osobní názory či rady.

Publikováno: 10.09.2010

Fotogalerie

Zobrazit celou fotogalerii


Čtěte také:

Splatili hypotéku, zaplatili za…

AktuálněDavidMédia

David Kučera na iDnes komentuje, proč si majitelé rozdílně zastavených nemovitostí kvůli hypotéce za vklad do katastru nemovitostí při doplacení závazku připlatí.

Splatili hypotéku, zaplatili za výmaz z katastru

Čeká nás pokles nebo růst cen…

AktuálněDavidMédia

David Kučera komentuje v pořadu Sama doma, jak jsou na tom nyní ceny nemovitostí. Dodává, co je to úroková sazba a jaká je ta ideální. Upozorňuje však, že i nízké úrokové sazby nejsou pro…

Čeká nás pokles nebo růst cen nemovitostí?

Nárok pozůstalých - jak je to s…

AktuálněDavidFacebookMédia

David na iDnes komentuje, jak se nakládá s cennými věcmi po úmrtí v nemocnici. Upozorňuje, že hodnotné věci, jako šperky, jdou nejdříve do dědického řízení. Do vydání rozhodnutí dědického…

Nárok pozůstalých - jak je to s hodnotnými věcmi?