Redesign webu David Kučera (29. červenec 2012)

Nový design webu David Kučera přináší lepší čitelnost a přehlednost, a zejména respektuje moderní přístup k zobrazení na přenosných zařízeních.


Redesign mého webu byl zejména iniciován touhou, změnit přístup k zobrazení a členění informací na něm publikovaných, a to zejména pro možnost snadného prohlížení na přenosných zařízeních, jako jsou chytré telefony nebo tablety. Nový design přináší členění článků s příslušností do různých kategorií, přičemž jsou vždy označeny jedním nebo více štítky dle kategorie, do které patří.

Děkuji klukům z DesignBeat, kteří se na tomto projektu kreativně podíleli a celý, nový web uvedli oficiálně v život 24. 7. 2012.

Těším se, že tento web bude sloužit dále svému účelu, a tedy informovat a pomoci se zorientovat ve finanční problematice, a to ještě efektivněji, než doposud.

Přeji všem pěkné brouzdání.

David Kučera

Publikováno: 29.07.2012

Fotogalerie

Zobrazit celou fotogalerii


Čtěte také:

Splatili hypotéku, zaplatili za…

AktuálněDavidMédia

David Kučera na iDnes komentuje, proč si majitelé rozdílně zastavených nemovitostí kvůli hypotéce za vklad do katastru nemovitostí při doplacení závazku připlatí.

Splatili hypotéku, zaplatili za výmaz z katastru

Čeká nás pokles nebo růst cen…

AktuálněDavidMédia

David Kučera komentuje v pořadu Sama doma, jak jsou na tom nyní ceny nemovitostí. Dodává, co je to úroková sazba a jaká je ta ideální. Upozorňuje však, že i nízké úrokové sazby nejsou pro…

Čeká nás pokles nebo růst cen nemovitostí?

Nárok pozůstalých - jak je to s…

AktuálněDavidFacebookMédia

David na iDnes komentuje, jak se nakládá s cennými věcmi po úmrtí v nemocnici. Upozorňuje, že hodnotné věci, jako šperky, jdou nejdříve do dědického řízení. Do vydání rozhodnutí dědického…

Nárok pozůstalých - jak je to s hodnotnými věcmi?