Domluvte si s námi schůzku rychle (16. duben 2019)

Domluvte si s námi rychle schůzku výběrem z volných termínů na oficiálním facebookovém profilu kanceláře Davida Kučery. Kolik taková schůzka stojí?


Domluvte si s námi schůzku rychlým výběrem volného termínuKlikněte ZDE pro vstup do kalendáře

Můžete si s námi domluvit několik typů schůzek. Máte-li však speciální požadavek, pak nám neváhejte zavolat nebo napsat e-mail, viz Náš tým.

Typy schůzek

První konzultace - noví klienti

Tato konzultace je určena pro vzájemné seznámení se, stanovení způsobu spolupráce, získání nezbytných informací pro finanční analýzu apod.

Zpravidla trvá od 30 do 60 minutCena 0 Kč za hodinu.

Servisní schůzka - stávající klienti

Tato služba je určena stávajícím klientům kanceláře, kteří chtějí aktualizovat své finanční portfolio, konzultovat konkrétní situaci pro současné řešení nebo připravit strategii pro budoucnost, mají zájem o vybraný produkt apod.

Zpravidla trvá do 30 minut (max. 60 minut). Cena 0 Kč za hodinu, nebo individuálně dohodou dle speciálního požadavku klienta.

Přímo placené poradenství 

Tato služba je určena pro klienty, kteří chtějí konzultovat své portfolio, potřebují odborné stanovisko ke konkrétním produktům, navrhnout strategii, jak postupovat, jak vhodně portfolio aktualizovat apod., ale chtějí si dané produkty sjednávat sami. Tato služba je vhodná např. pro investory, kteří se potřebují rozhodnout, jaký investiční titul nakoupit nebo prodat, nebo klienty, jež si nejsou jisti kvalitou sjednaného produktu, jako např. pojištění, a potřebují jej nezávisle konzultovat apod.

Zpravidla trvá od 30 do 60 minut. Cena 550 Kč (s DPH) za započatou půlhodinu, nebo dle individuální dohody a objemu práce.

Jaké služby poskytujeme?

Financování bydlení

Řešíme, JAK vhodně financovat bydlení, JAK co nejméně přeplatit na hypotéce, JAK vytvořit bezpečný systém financování.

Finanční strategie

Řešíme, JAK nechat peníze pracovat, JAK získat pasivní příjem, JAK ušetřit na daních, JAK to vše zkoordinovat.

Investice a zhodnocení financí

Řešíme způsoby, JAK vhodně investovat se zajímavým výnosem, snížením rizika a do čeho investovat.

Finanční podpora dětí

Řešíme, JAK vhodně spořit dětem, JAK spořit a zbytečně neplatit na poplatcích. Tvoříme ucelený spořicí systém pro děti.

Zabezpečení životního standardu

Řešíme, JAK zachovat životní standard, JAK je možné si definovaný standard uchovat za různých životních okolností.

Finanční nezávislost ve stáří

Řešíme, JAK spořit na penzi a kdy to má smysl, JAK nespoléhat pouze na stát.

Podnikatelé a finance

Podnikatelé jsou poměrně ohroženou skupinou - více vydělávají a více platí, nebo optimalizují, ale nešetří, a tím jsou ještě ohroženější. Řešíme, JAK tomu zabránit, JAK optimalizovat zbytečné výdaje, JAK zajistit další formu pasivního příjmu k podnikání.

Ochrana hodnot a odpovědnost

Řešíme, JAK vhodně pojistit majetek, JAK zajistit, aby nemovitost nebyla podpojištěná, JAK nastavit pojištění, aby pojišťovna plnila, JAK se zajistit, pokud způsobíte škodu další osobě na zdraví, majetku či finanční.

Příprava na budoucí výdaje

Řešíme, JAK naplánovat budoucnost, aby náhlé výdaje nepřekvapily, pokud např. chcete kupovat auto, ledničku či vybavení do domácnosti.

Publikováno: 16.04.2019


Čtěte také:

Psa i kočku se vyplatí pojistit

AktuálněDavidMédiaPojištění

David Kučera na iDnes komentuje, že pojištění psů a koček v Česku obvykle zahrnuje léčbu nemocí, úrazů a pojištění odpovědnosti až do dvou milionů korun. Dodává však, že pro desetileté psy…

Psa i kočku se vyplatí pojistit

Z města na venkov: Myslela jsem,…

AktuálněDavidMédia

David Kučera komentuje na Flowee, že současný trend, kdy ženy přivádí na svět své první dítě ve třiceti letech i později, vede k tomu, že ženy na rodičovské dovolené více uvažují o vlastním…

Z města na venkov: Myslela jsem, že ušetřím, ale realita je jiná

Uznání nemoci z povolání je…

AktuálněDavidPojištění

David Kučera na iDnes komentuje, proč se firma pojišťuje proti riziku nemoci z povolání nebo pracovního úrazu, uvádí také proč je nutné žádost týkající se uznané nemoci nejdříve…

Uznání nemoci z povolání je byrokracie