Krotitelé dluhů na ČT1 od 6. 9. 2021 (6. září 2021)

Na televizní obrazovky se vrací pořad Krotitelé dluhů, a to již 6. 9. 2021 na ČT1. Opět v něm účinkuje David Kučera, jako jeden z poradců. Pomáhají nejen s rodinnými rozpočty, ale i podnikatelům, jak nastartovat své podnikání za nových podmínek v souvislosti s "koronavirovou krizí".


První příběh vypráví o panu Sladkém a jeho podnikání. Vyrábí speciální metodou chlazené jídlo, které můžete skladovat, ale zároveň si jej vychutnat později jako čerstvé.

Podnikání se dařilo, ale finanční situace se zhoršila s prvním lockdownem v roce 2020, spojeným s "koronavirovou krizí". David v rámci tohoto příběhu pomáhal najít panu Sladkému novou cestu a příležitosti v rámci jeho podnikání. Využil k tomu mj. marketingového specialistu, který poskytl rady v oblasti, na jaký segment klientů se soustředit. Co se dělo, jak na to pan Sladký reagoval, to se dozvíte v prvním díle této série Krotitelé dluhů.

Publikováno: 06.09.2021


Čtěte také:

Splatili hypotéku, zaplatili za…

AktuálněDavidMédia

David Kučera na iDnes komentuje, proč si majitelé rozdílně zastavených nemovitostí kvůli hypotéce za vklad do katastru nemovitostí při doplacení závazku připlatí.

Splatili hypotéku, zaplatili za výmaz z katastru

Čeká nás pokles nebo růst cen…

AktuálněDavidMédia

David Kučera komentuje v pořadu Sama doma, jak jsou na tom nyní ceny nemovitostí. Dodává, co je to úroková sazba a jaká je ta ideální. Upozorňuje však, že i nízké úrokové sazby nejsou pro…

Čeká nás pokles nebo růst cen nemovitostí?

Nárok pozůstalých - jak je to s…

AktuálněDavidFacebookMédia

David na iDnes komentuje, jak se nakládá s cennými věcmi po úmrtí v nemocnici. Upozorňuje, že hodnotné věci, jako šperky, jdou nejdříve do dědického řízení. Do vydání rozhodnutí dědického…

Nárok pozůstalých - jak je to s hodnotnými věcmi?