Krotitelé dluhů na ČT1 od 6. 9. 2021 (6. září 2021)

Na televizní obrazovky se vrací pořad Krotitelé dluhů, a to již 6. 9. 2021 na ČT1. Opět v něm účinkuje David Kučera, jako jeden z poradců. Pomáhají nejen s rodinnými rozpočty, ale i podnikatelům, jak nastartovat své podnikání za nových podmínek v souvislosti s "koronavirovou krizí".


První příběh vypráví o panu Sladkém a jeho podnikání. Vyrábí speciální metodou chlazené jídlo, které můžete skladovat, ale zároveň si jej vychutnat později jako čerstvé.

Podnikání se dařilo, ale finanční situace se zhoršila s prvním lockdownem v roce 2020, spojeným s "koronavirovou krizí". David v rámci tohoto příběhu pomáhal najít panu Sladkému novou cestu a příležitosti v rámci jeho podnikání. Využil k tomu mj. marketingového specialistu, který poskytl rady v oblasti, na jaký segment klientů se soustředit. Co se dělo, jak na to pan Sladký reagoval, to se dozvíte v prvním díle této série Krotitelé dluhů.

Publikováno: 06.09.2021


Čtěte také:

Čeká nás pokles nebo růst cen…

AktuálněDavidMédia

David Kučera komentuje v pořadu Sama doma, jak jsou na tom nyní ceny nemovitostí. Dodává, co je to úroková sazba a jaká je ta ideální. Upozorňuje však, že i nízké úrokové sazby nejsou pro…

Čeká nás pokles nebo růst cen nemovitostí?

Nárok pozůstalých - jak je to s…

AktuálněDavidFacebookMédia

David na iDnes komentuje, jak se nakládá s cennými věcmi po úmrtí v nemocnici. Upozorňuje, že hodnotné věci, jako šperky, jdou nejdříve do dědického řízení. Do vydání rozhodnutí dědického…

Nárok pozůstalých - jak je to s hodnotnými věcmi?

Změna výchovného k důchodu pro…

AktuálněDavidDůchodyMédia

David na iDnes komentuje, jaké změny nás čekají s příchodem možné důchodové reformy. Dodává, koho se budou týkat nové změny a pro jakou možnost výpočtu důchodu se rozhodnout.

Změna výchovného k důchodu pro rodiče